dinsdag 3 januari 2017

Blessings voor 2017


Ons oud en nieuw is erg rustig verlopen. We hadden bewust niets afgesproken. Samen hebben we een paar afleveringen van onze favoriete series zitten kijken en heb ik heerlijk zitten tekenen. Van het vuurwerk was weinig te zien vanaf ons huis, dus lagen we er al op tijd in. Op nieuwjaarsdag werd ik pas om 11:30 wakker. Ik denkt dat de nachtdiensten met kerst toch nog wat parten hebben gespeeld.

Voor het nieuwe jaar heb ik mijzelf een journaling bijbel cadeau gedaan. Een bijbel met ruimte om zelf creatief de teksten die mij het meeste aanspreken te verwerken. Hij komt 10 januari binnen. Heerlijk om alvast op pinterest allerlei ideetjes op te doen en inmiddels heb ik mij op facebook aangemeld bij een paar groepen met leden die al erg bedreven zijn hierin. Prachtig om te zien en zo inspiratie op te doen!

Er is zoveel keus in journaling bijbels dat ik eerst een paar weken nodig had om goed uit te zoeken welke ik wilde. Er is een nederlandse journaling bijbel die ruimte heeft aan de zijkanten van de bladzijden en een versie waar ook al voorbedrukte bladeren in zitten om in te kleuren. Dit wilde ik niet, ik wil het helemaal zelf doen. De keus is gevallen op de ESV engelse journaling bijbel. Deze versie heeft een blanko pagina na iedere pagina met tekst. Dit vind ik een leuke indeling. Ben heel benieuwd wat ik er van ga vinden. In elk geval al veel zin om te beginnen.
Ook vind ik de engelse vertaling vaak mooier van de Bijbelteksten die mij erg aanspreken.

Ik hoop dat jullie ook een creatief jaar zullen hebben. Voor mij is creativiteit een fijne uitlaadklep. Heerlijk om zomaar wat te tekenen en te kleuren en ondertussen je gedachten laten gaan.

Ik wens jullie allemaal een heel goed 2017. Dat je mag worden wie je bedoelt bent om te zijn. Dat je mag groeien en bloeien en leren van alles om je heen.

1 opmerking:

  1. Wat een prachtig cadeau, ik wens je er heel veel plezier mee.

    tot zondagavond!

    BeantwoordenVerwijderen